Новий міст на Тяжилів, запланований міською владою, найперше передбачатиме автомобільний, пішохідний та велосипедний рух.  Риэлторские услуги Винница, А.С.Ю. Риэлторская Компания asyrealtyco.wordpress.com

Новий міст на Тяжилів, запланований міською владою, найперше передбачатиме автомобільний, пішохідний та велосипедний рух. 

Про це сьогодні, 29 жовтня на своїй сторінці повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов. За його словами, “у майбутньому не виключено, що цим напрямком можна буде відкрити новий маршрут громадського електротранспорту.

“Розпочинаємо роботу над перспективним для Вінниці проектом. Це – шляхопровід від вулиці Батозької до вулиці Максима Шимка. Така розв’язка покращить сполучення Тяжилова із Замостям, з’єднавши вулиці Академіка Янгеля та Ватутіна. Адже на сьогодні основне транспортне навантаження приймає на себе вулиця Брацлавська.

Починаємо роботу з розробки містобудівної документації. Відповідне рішення на останній сесії міська рада уже прийняла. Далі – готуватиметься проект будівництва шляхопроводу.

Попереднє бачення цього мосту (орієнтовна довжина – 500 м) через залізничні колії – вантова система, тобто підвісна. Такий варіант – найбільш економічно ефективний. Новий шляхопровід забезпечить автомобільний, пішохідний та велорух. А у майбутньому не виключено, що цим напрямком можна буде відкрити новий маршрут громадського електротранспорту”, – ідеться в повідомленні.

https://vezha.vn.ua/mist-na-tyazhyliv-bude-avtomobilnym-pishohidnym-ta-velosypednym/



from Риэлторская Компания А.С.Ю. https://ift.tt/2yHUv19
via IFTTT

Комментарии