Мережа українських гіпермаркетів фінансуватиме переробку батарейок asyrealtyco.wordpress.com

Вперше за 6 років питання переробки батарейок в Україні зрушили із місця. Для цього зібрали представників різних компаній-конкурентів, які продають батарейки в «Епіцентрі»: GP, VARTA, Duracell, SONY та Kodak, а також віддалено — Energizer. На часі дізнатися, як мережа гепермаркетів організувала компанії для такої еко-акції.

На що погодилися компанії та як це реалізовуватимуть 

Імпортери разом з мережею погодились фінансувати цей бюджет із прибутків, отриманих з продажів нових батарейок в мережі.

Відзначимо, що за професійну переробку батарейок в Європі потрібно платити €570-725 за тонну.

Реалізовуватимуть цей план так:

  • До 1 липня 2018 — остаточно обирають завод та узгоджують технічні деталі (орієнтовний обсяг першої відправки — 50 тонн);
  • До 1 серпня 2018 — підписують договір, починають процедуру оформлення транскордону батарейок у Європу;
  • У 2019 році, після проходження офіційної процедури транскордону, яка триває 9 місяців, відправляють першу партію батарейок на переробку.

Додамо, що проект «Батарейки, здавайтеся!» бореться за чисте майбутнє завдяки внескам людей.

Нагадаємо: у Чернівцях встановили еко-бокси для використаних батарейок. Один такий контейнер коштує 8 тис грн. Такі еко-бокси абсолютно безпечні: всередині вони мають герметичне покриття, що не дозволить отруйним речовинам потрапити на зовні.

А от у Дніпрі, відзначимо, наприкінці минулого року ініціювали створення заводу із переробки батарейок. Для утилизації батарейок організація «Батарейки, здавайтеся!» хоче створити проект заводу із переробки таких елементів живлення в Україні, а також дослідити варіанти перевезення елементів на остаточну переробку за кордон. Для здійснення цього плану запроваджується кампанія зі збору коштів усіма небайдужими громадянами.

The post Мережа українських гіпермаркетів фінансуватиме переробку батарейок appeared first on Na chasi.

source https://nachasi.com/2018/06/13/pererobka-batarejok/



from Риэлторская Компания А.С.Ю. https://ift.tt/2JODARs
via IFTTT

Комментарии