Європарламент відмовляється від пластикового посуду asyrealtyco.wordpress.com

На засіданнях, які тривають менше години, заборонено використовувати пластикові пляшки. В їдальні не будуть використовувати одноразовий посуд. На часі дізнатися більше про заборону пластикового посуду у стінах Європарламенту.

А що придумали натомість

Рішення є заключним етапом проекту, у рамках якого встановили 166 питних фонтанів у будівлях Європарламенту і обмежили використання пластикових пляшок для води на засіданнях, які проходять менш як півтори години.

Президент і 14 віце-президентів Європарламенту вирішили поступово відмовитися від використання пластикових пляшок на всіх засіданнях і не використовувати їх під час масштабних заходів. У точках громадського харчування в парламенті також поступово відмовляться від використання пластикових чашок, столових приладів та інших предметів. Їх замінять на ті, які можна переробляти.

Нагадаємо, що країни Європейського Союзу мають намір відмовитися від посуду із пластику. Єврокомісія планує заборонити ряд одноразових продуктів із пластику й фактично штрафувати країни-члени Євросоюзу за пластикове сміття, який не підлягає вторинній переробці. Про це повідомили в неділю, 27 травня, видання німецького медіаконцерну Funke Mediengruppe з посиланням на пакет заходів боротьби з пластиковим сміттям.

Заборона повинна торкнутися одноразових виробів із пластику, альтернатива яким легко доступна і прийнятна за ціною, пояснюють ЗМІ. Йдеться, зокрема, про:

  • одноразовий посуд,
  • столові прибори,
  • трубочки-соломинки для напоїв,
  • ватні палички та пластикові кріплення для повітряних куль.

Крім того, заплановане обмеження сфери використання пластикових пакувань для їжі, яку продають «з собою» у мережах харчування.

The post Європарламент відмовляється від пластикового посуду appeared first on Na chasi.

source https://nachasi.com/2018/06/14/yevroparlament/



from Риэлторская Компания А.С.Ю. https://ift.tt/2l7awXb
via IFTTT

Комментарии