Україна та Іспанія підписують нову угоду про соціальне забезпечення asyrealtyco.wordpress.com

Угода дозволить зняти проблемні питання у сфері захисту українців в Іспанії. На часі дізнатись більше про нову угоду та інші документи, які Президент підписав, перебуваючи в Іспанії із робочим візитом.

Про що йдеться у документі та про що іще домовився Президент із іспанською владою

Цей візит Президента до Іспанії – перший офіційний візит Петра Порошенка за останні 22 роки. За його словами, Україна завершує роботу над двосторонньою угодою про соціальне забезпечення на заміну попередній 1996 року. Це дозволить зняти проблемні питання у соціальній сфері захисту українців в Іспанії.

На цій же зустрічі, як відомо, Україна та Іспанія планують підписати угоду для  уникнення подвійного оподаткування. Крім того, обіцяють підписати ще й угоди про співпрацю в галузі сільського господарства, митної справи, юстиції та співробітництво правоохоронних органів.

Нагадаємо, що Україна планує укласти угоду про вільну торгівлю із Ізраїлем. Угода про вільну торгівлю з Ізраїлем буде сприяти розвитку промисловості та переробного виробництва в Україні завдяки співпраці та кооперації українських та ізраїльських підприємств. Вона зробить експорт до Ізраїлю дешевшим шляхом скасування або зменшення ввізних мит. Експорт також стане швидшим завдяки домовленостям щодо спрощення митних процедур. Це частина роботи Уряду та Міністерства з розширення можливостей для експортерів та доступу до ринків.

Уже зараз торгівля між Україною та Ізраїлем демонструє зростання. Так у 2017 році українські підприємства експортували до Ізраїлю товарів і послуг на $781,2 млн, тобто на 19,1% більше за 2016 рік. Ізраїльський ринок, до слова, багато імпортує. У 2017 році імпорт склав $69,1 млрд, у лютому цього року – $6,8 млрд. Тому Угода – це нові можливості для українських промислових товарів та сільськогосподарської продукції.

The post Україна та Іспанія підписують нову угоду про соціальне забезпечення appeared first on Na chasi.

source https://nachasi.com/2018/06/04/ukrayina-ta-ispaniya-ugoda/



from Риэлторская Компания А.С.Ю. https://ift.tt/2M0rBy6
via IFTTT

Комментарии