Населений пункт в Австралії проголосив себе «криптовалютним містом» asyrealtyco.wordpress.com

Австралійський Агнес Вотер в штаті Квінсленд проголосив себе першим в країні «криптовалютним містом». на часі дізнатися, чому місто обрало собі саме такий статус.

Для чого оголошувати себе «криптовалютним містом»

Відзначається, що таким чином місцева влада прагне залучити сюди ще більше туристів. Незважаючи на невеликі розміри міста, більше 30 місцевих компаній – від готелів і туроператорів до ресторанів – почали приймати в якості оплати біткоїни, Bitcoin Cash, ефір, лайткоїн і NEM. За запуск цифровий платіжної інфраструктури відповідав австралійський криптостартап TravelbyBit.

Якщо ви подорожуєте по світу, вам доводиться мати справу з великою кількістю валют. Іноді обмінний курс збиває вас з пантелику, іноді ви відчайдушно намагаєтеся знайти банкомат, а іноді вас просто обманюють в обмінниках. Так що використовувати в подорож єдину глобальну валюту, таку як біткоїни, – це відмінна ідея

Додамо, що завдяки новому стартапу всі охочі зможуть торгувати  криптовалютами без комісії завдяки новому стартапу. Robinhood користується великою популярністю серед тих, хто торгує криптовалютами. Проте донедавна в застосунку не можна було укладати угоди щодо криптовалют. Станом на сьогодні, середня комісія на криптовалютних біржах коливається від 0,1% до 4% за операцію.

Уже сьогодні користувачам додатка став доступний сервіс для налаштування повідомлень і моніторингу вартості Bitcoin, Ethereum,  Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple, Monero, Dash, Ethereum Classic, Zcash, Stellar, Qtum, Bitcoin Gold та інших.

 

 

The post Населений пункт в Австралії проголосив себе «криптовалютним містом» appeared first on Na chasi.

source https://nachasi.com/2018/06/06/avstraliya-kryptovalyutne-misto/



from Риэлторская Компания А.С.Ю. https://ift.tt/2LoGA3U
via IFTTT

Комментарии