5 тез про трансформацію бізнесу із форуму SAP NOW

У вступному слові директор SAP Україна Максим Матяш розповів про основні тренди та процеси для бізнесу, які ми спостерігатимемо в майбутньому. За його словами, діджиталізація виходить на глобальний ринок, і тепер не тільки великі компанії, але також середній і малий бізнес впевнено рухаються до міграції на цифрову основу.


Про роль SAP у цифровій трансформації

Цифрова трансформація стала обов’язковою умовою для всіх компаній, незалежно від розміру або галузі. Гнучкість і спроможність до інновацій – нові орієнтири успіху

Максим Матяш, директор SAP Україна

За словами Максима Матяша, роль SAP − допомагати адаптуватися до сучасної цифрової реальності, щоб український бізнес міг відповідати ринковим викликам. Корпорація прагне надавати необхідні інструменти для переходу на нові типи бізнес-моделей та залучення клієнтів.

У Києві на Форумі SAP NOW розповіли про бізнес-трансформацію


Про вплив технологій на економіку

Глобальна економіка за останні десять років зазнала змін в такому обсязі і з такою швидкістю, як ніколи раніше, відзначили спікери — і темп змін все прискорюється. Використання таких технологій, як штучний інтелект, машинне навчання, blockchain, великі дані, інтернет речей та багатьох інших стає повсюдним і навіть звичайним.

У Києві на Форумі SAP NOW розповіли про бізнес-трансформацію

Сімон Калужа, керуючий директор SAP у Центральній та Східній Європі, вважає, що в майбутньому всім компаніям потрібно бути готовими доповнювати людські можливості роботою штучного інтелекту. Однак це не означає, що людина стане зайвою і

5 тез про трансформацію бізнесу із форуму SAP NOW

Комментарии