Футбольні фанати використали 17 Тb мобільного трафіку під час фіналу ЛЧ-2018 asyrealtyco.wordpress.com

26 травня на НСК «Олімпійський» і в фан-зонах «Ліги чемпіонів» було майже 230 тис абонентів «Київстар». З них 22% – 4G-користувачі. На часі дізнатися, що відбувалося під час фіналу Ліги Чемпіонів із мобільним трафіком українських операторів.

Скільки наговорили та настрімили абоненти «Київстар»

Абоненти «Київстар» проговорили 1,5 млн хвилин (вхідних та вихідних), відправили 767 тис SMS, а також використали 8,2 ТБ даних. Це можна порівняти з 8 роками прослуховування музики в хорошій якості або з 1 роком перегляду відео (1080р). Основне використання дата-трафіку – відео-стримінг, мессенджери та веб-серфінг. На них припало 35%, 26% і 19% трафіку даних відповідно.

Що розповіли у Vodafone 

Тим часом компанія Vodafone Україні зазначає, що футбольні фанати в день фіналу Ліги Чемпіонів побили рекорд України по завантаженню даних у мережі. У місцях проведення фіналу ЛЧ, у фан-зонах і на НСК «Олімпійський» – в українській мережі Vodafone клієнти використовували 4 Тb мобільного інтернету. Це дорівнює приблизно 24 діб безперервного перегляду YouTube. Це вдвічі більше, ніж під час фіналу Євробачення в травні минулого року. З 4G це стало реальним – 52% трафіку згенеровано завдяки мобільному інтернету четвертого покоління.

Нагадаємо, що із ініціативи «Ощадбанка» під час фіналу Ліги Чемпіонів працювали безготівкові термінали. Банк разом із компанією Mastercard встановили мережу для приймання безготівкових оплат на НСК «Олімпійський». На 42 точках фудкорту верхнього й нижнього ярусів стадіону діяло 185 безконтактних POS-терміналів Ощадбанку виробництва компанії Ingenico: новітня модель Lane/5000 розроблена для інтенсивної експлуатації.

The post Футбольні фанати використали 17 Тb мобільного трафіку під час фіналу ЛЧ-2018 appeared first on Na chasi.

source https://nachasi.com/2018/05/30/futbolni-fanaty-17-tb/



from Риэлторская Компания А.С.Ю. https://ift.tt/2Jb29rt
via IFTTT

Комментарии